Här presenterar vi några av de ledande spelbolagen och de spelmöjligheter på fotboll som erbjuds för din tipskupong:

Bwin erbjuder ett stort utbud av sportspel. Du kan spela på ett stort antal fotbollsligor och deras utbud av svensk fotboll är förnämligt. De har ett mycket bra utbud av livebetting och du kan spela på ett stort antal matcher runt om i världen. Som lite kuriosa kan nämnas att företaget även erbjuder spel på udda sporter som lacrosse och virtual racing.

Bet365 har ett enormt utbud och om du är intresserad av fotboll och fotbollsodds så bör du defintivt skaffa ett konto här. Man har marknadens bästa livebetting på fotboll. Varje vecka kan du ”livebetta” på matcher i Premier League, Serie A, Bundesliga och Champions League. Totalt erbjuds livebetting på 150-250 fotbollsmatcher i veckan. Bet365 erbjuder bonus på sportspel. Du får 100 procent av din insats i bonus upp till 1000 kr. Du behöver sedan genomföra tre spel inom 90 dagar innan du kan ta ut din bonus.

Ladbrokes är ett bra alternativ för dig som gillar att spela på de största ligorna och inte bryr dig så mycket om små ligor eller lägre divisioner. Spelbolaget är specialiserade på fotbollsodds, men de erbjuder inte de högsta oddsen. Man har ett bra utbud av livebetting på de stora ligorna. Det svenska utbudet är acceptabelt. Ladbrokes tillhör de verkliga veteranerna i spelbranschen och grundades redan 1886 i England. Det borgar för kunnighet, säkerhet och trygghet.

Nordicbet fokuserar, precis som namnet antyder, på nordisk sport och framförallt fotboll. Du kan spela på matcher i Allsvenskan och så långt ner som till division 4 för herrar. Det gör det möjlig för dig att satsa en slant på ditt lokala favoritlag. Du kan dessutom spela på de norska och danska ligorna. Nordicbet erbjuder fördelaktiga odds, men saknar startbonus för nya spelare.

Expekt har ett brett utbud och täcker in de flesta europeiska ligorna samt även en del utomeuropeiska. Bland annat erbjuder man ett bra alternativ till Svenska Spels Stryktip – Supertoto, återbetalningsprocenten är högre än Stryktipset och är ett riktigt bra alternativ för dig som vill satsa minimalt men vinna stort. Expekt har en svenskspråkig sida och ibland erbjuder fotbollsgurun Glenn Strömberg sina specialtips.

Unibet är ett av de absolut största spelbolagen. Även om de erbjuder spel på mycket annat så är det fotboll de satsar hårdast på. Det innebär att du kan spela på ligamatcher i så exotiska länder som Guetemala, Peru och Costa Rica. Detta plus alla europeiska ligor och många, många andra. Unibet har höga odds och det är möjligt att spela på enstaka matcher och resultat.